Illustration of me presenting my resume

Arjan van der Veen

Full stack Developer

Een gedreven ontwikkelaar die het best tot zijn recht komt als Full stack Developer. Van websites tot volledige apps bedenken, maken en verbeteren. Ik doe het met HTML, CSS en Javascript. Waar nodig vul ik deze vaardigheden aan met Bootstrap, SASS, jQuery en Node.

werkervaring icoon

Werkervaring

DevOps Engineer | Quality Contacts, Zwolle

2020 - heden

In een middelgroot sterk groeiend callcenter ben ik onderdeel van een team met 4 ICTers. Waar netwerkbeheer, systeembeheer, applicatieontwikkeling en databasebeheer allemaal aan bod komt. Mede door dit brede takenpakket heb ik veel afwisseling in de dagelijkse taken. Het liefste ben ik bezig met het ontwikkelen van onze callscripts. Dit in ons belsysteem met HTML, CSS, JavaScript en SQL.

Ook het afstellen van de scripts met eindverantwoordelijken van een project, teamleiders of gebruikers vind ik erg leuk om te doen. Om vervolgens de wensen en verbeteringen weer toe te passen voor een nóg betere oplossing

Front-end Developer | Wereldwinkel, Leeuwarden

2018 - heden

Ik heb de webshop ontworpen en geïmplementeerd. Sindsdien beheer ik deze en voorzie ik samen met collega’s de inhoud. Het ontwerp pas ik aan in HTML en CSS. Aangevuld met fotobewerking in GIMP.

Helpdeskmedewerker | Ziggo Zakelijk, Leeuwarden

2011 - 2017

Begonnen als particuliere helpdeskmedewerker op de Digitale TV afdeling. Binnen een jaar was ik werkzaam op alle afdelingen: Digitale TV, Internet, Telefonie en Mobiele Internet. In het opvolgende jaar ben ik aangenomen voor een functie op de zakelijke helpdesk. Hier heb ik ook administratieve taken en sales bij gedaan als vertegenwoordiger op de zakelijke markt.

opleidingen icoon

Opleidingen

ICT Beheer niveau 4
CCNA Networking Fundamentals
freecodeacademy.org:
Responsive Web Design Certification
Javascript Algorithms And Data Structures Certification

talen icoon

Talen

Nederlands, Engels, Fries, Duits

interesses icoon

Interesses

Programmeren, poolen, lezen, voetbal, bordspellen, astronomie, wiskunde en psychologie.